Vertaalbureau Tilburg

Vertaalbureau Tilburg

Heeft u een tekst of website die u graag wilt laten vertalen en zoekt u een Duits vertaalbureau in Tilburg?

Bonalingua Vertalingen is een Duits vertaalbureau in Tilburg waar u terecht kunt voor professionele vertalingen van hoge kwaliteit. Wij leveren vertalingen van teksten, documenten, handleidingen en websites in de taalcombinaties Duits-Nederlands en Nederlands-Duits.

Bonalingua Vertalingen levert de volgende diensten:

Reguliere vertalingen Duits-Nederlands en Nederlands-Duits
Beëdigde vertalingen Duits-Nederlands en Nederlands-Duits
Correctie en redactie van Duitse en Nederlandse teksten
Proofreading (proeflezen)

Uw vertaalbureau Tilburg voor reguliere vertalingen
Bonalingua Vertalingen levert vertalingen van uiteenlopende teksten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld websites, handleidingen, reclamematerialen, brochures, jaarstukken, correspondentie, menukaarten en recepten, enzovoorts.

Meestal is Google translate niet voldoende en heeft u een professioneel en gediplomeerd vertaler Duits-Nederlands of een vertaler Nederlands-Duits nodig die de inhoud van uw teksten correct begrijpt en deze, met het oog op de juiste doelgroep en in de juiste stijl, kan vertalen naar de doeltaal. Daarvoor is Bonalingua Vertalingen het juiste adres – hét vertaalbureau in Tilburg en omgeving!

Bonalingua Vertalingen werkt volgens het moedertaalprincipe. Dit principe houdt in dat alle vertalingen nauwkeurig gecontroleerd en eventueel worden gecorrigeerd door een moedertaalspreker. Op deze manier worden eventuele buitenlands aandoende woorden, ‘valse vrienden’ en incorrecte zinsconstructies uit de vertaling gehaald en ontvangt u een goed lopende vertaling van uw tekst die natuurlijk klinkt en inhoudelijk overeenkomt met het originele document.

Uw vertaalbureau Tilburg voor beëdigde vertalingen
Onze beëdigd vertaalster, Daniela Heim-Rollbühler, heeft een bachelordiploma vertaler Duits van ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalers te Utrecht behaald. Zij is beëdigd vertaler voor de talencombinaties Duits-Nederlands en Nederlands-Duits en staat onder nummer 10160 ingeschreven in het register van het Bureau beëdigde tolken en vertalers (Rbtv).

Beëdigde vertalingen zijn vaak nodig bij officiële documenten die moeten worden overlegd aan bijvoorbeeld de rechtbank, een overheidsinstantie of een advocaten- of notariskantoor. Of een document door een bevoegde vertaler moet worden beëdigd, is afhankelijk van het soort document en het land van bestemming. Lees hier meer over beëdigde vertalingen.

Voorbeelden van documenten die eventueel beëdigd moeten worden zijn: diploma’s, geboorteakten, huwelijksakten, echtscheidingsconvenanten, verklaringen omtrent het gedrag (VOG), vonnissen, beschikkingen, testamenten, statuten, contracten, uittreksels van de Kamer van Koophandel, enzovoorts.

Tekstrevisie
Bent u op zoek naar een Duits vertaalbureau in Tilburg voor het laten reviseren van uw Duitse of Nederlandse teksten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bonalingua Vertalingen levert correctie- en redactiediensten voor verschillende soorten Duitse en Nederlandse teksten. Daarbij letten wij op stijl, grammaticale fouten, typfouten, interpunctie en spelling.

Proofreading (proeflezen)
U kunt ook uw vertalingen door onze taalspecialisten laten proeflezen. Zo bent u verzekerd van een goed lopende duidelijke tekst zonder fouten.

U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via:

E-mail: info@bonalingua.nl
tel: +31 (0)6 11143716
Of vul het contactformulier in.