Vertaalbureau Den Bosch

Vertaalbureau Den Bosch

Heeft u een website, handleiding of andere documenten die u graag wilt laten vertalen en zoekt u een Duits vertaalbureau in Den Bosch?

Bonalingua Vertalingen is een vertaalbureau in Den Bosch dat professionele vertalingen van hoge kwaliteit levert. Bij ons kunt u terecht voor vertalingen van bijvoorbeeld uw teksten, documenten, handleidingen en websites in de taalcombinaties Duits-Nederlands en Nederlands-Duits.

Voor de volgende taal- en vertaalwerkzaamheden kan Bonalingua u van dienst zijn :

Reguliere vertalingen Duits-Nederlands en Nederlands-Duits
Beëdigde vertalingen Duits-Nederlands en Nederlands-Duits
Tekstrevisie (correctie en redactie) van Duitse en Nederlandse teksten
Proofreading (proeflezen)

Uw Duitse vertaalbureau in Den Bosch voor reguliere vertalingen
Bonalingua Vertalingen levert vertalingen van uiteenlopende teksten. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld websites, reclamematerialen, brochures, handleidingen, jaarstukken, correspondentie, menukaarten, recepten enzovoorts.

In veel gevallen is Google translate niet voldoende en heeft u behoefte aan een professioneel en gediplomeerd vertaler Duits-Nederlands of een vertaler Nederlands-Duits die de inhoud van uw teksten correct begrijpt en deze, met behoud van stijl en met het oog op de juiste doelgroep, kan vertalen naar de doeltaal. Bonalingua Vertalingen is daarvoor het juiste adres – hét vertaalbureau in Den Bosch!

Bonalingua Vertalingen werkt volgens het moedertaalprincipe. Dit betekent dat alle vertalingen worden gecontroleerd en eventueel worden gecorrigeerd door een moedertaalspreker van de gewenste doeltaal. Hierdoor worden eventuele vertaald aandoende woorden, ‘valse vrienden’ en incorrecte zinsconstructies uit de vertaling gehaald. Op die manier ontvangt u een goed lopende vertaling van uw tekst die natuurlijk klinkt en inhoudelijk volledig overeenkomt met het originele document.

Uw vertaalbureau in Den Bosch voor beëdigde vertalingen
Onze beëdigd vertaalster, Daniela Heim-Rollbühler, is in het bezit van een bachelordiploma vertaler Duits van ITV Hogeschool voor Tolken en Vertalers te Utrecht en staat onder nummer 10160 ingeschreven in het register van het Bureau beëdigde tolken en vertalers (Rbtv).

Beëdigde vertalingen kunnen vereist zijn bij officiële documenten die moeten worden overlegd aan bijvoorbeeld een overheidsinstantie, een notaris of een rechtbank. Of een document door een bevoegde vertaler moet worden beëdigd, hangt af van het soort document en het land van bestemming. Klikt u hier voor meer informatie over beëdigde vertalingen.

Voorbeelden van documenten waarvoor een beëdiging eventueel vereist is zijn: diploma’s, geboorteakten, huwelijksakten, echtscheidingsconvenanten, verklaringen omtrent het gedrag (VOG), vonnissen, beschikkingen, testamenten, statuten, contracten, uittreksels van de Kamer van Koophandel, enzovoorts.

Tekstrevisie
Bent u op zoek naar een Duits vertaalbureau in Den Bosch voor het laten reviseren van uw Duitse of Nederlandse teksten? Daarbij kan Bonalingua u van dienst zijn.

Wij corrigeren en reviseren verschillende soorten Duitse en Nederlandse teksten. Daarbij corrigeren en reviseren wij uw teksten met uiterste zorgvuldigheid op stijl, grammaticale fouten, typfouten, en uiteraard spelling.

Proofreading
U kunt ook uw vertalingen door onze taalspecialisten laten proeflezen. Op die manier weet u zeker dat u beschikt over een soepel lopende tekst zonder fouten.

Neem geheel vrijblijvend contact op met Bonalingua via:

E-mail: info@bonalingua.nl
tel: +31 (0)6 11143716
Of vul het contactformulier in.